Är du redo att ta din affärs dataanalyser till nästa nivå. Då har du kommit rätt! Hos Semio hjälper vi dig att bemästra Google Analytics och förvandla rå data till meningsfulla insikter som driver din verksamhet framåt.Vi vet att Google Analytics kan vara överväldigande, särskilt för nybörjare. Därför erbjuder vi en skräddarsydd genomgång av Google Analytics som passar alla, oavsett tidigare erfarenhet eller kunskapsnivå.Semio strävar efter att göra din resa med Google Analytics så enkel och effektiv som möjligt. Våra experter hjälper dig att sätta upp, analysera och optimera ditt Google Analytics-konto, så att du kan fokusera på att fatta datadrivna beslut som leder till framgång.Ta första steget mot att förstå din verksamhets data på ett djupare plan. Anmäl dig till våra kurser eller kontakta oss för en skräddarsydd lösning idag.Tillsammans med dig tar vi sikte på ditt företags mål och planerar en marknadsföringsinsats som når fram och ger resultat. Semio skapar lönsamma digitala kampanjer i Google Ads genom vår struktur, erfarenhet och organisation. Inget lämnas åt slumpen.Semio AcademyBehöver ni utbilda er på ert företag eller vill du själv utbilda dig i Googles verktyg? Vi skräddarsyr utbildningar efter era behov för att nå lönsamhet i era digitala kampanjer Semio är en certifierad Google Ads-byrå med lång erfarenhet och den kunskap som krävs för att lyckas digitalt Vi håller kontinuerligt i föreläsningar och utbildningar i Google Ads och Analytics. Skicka en intresseanmälan för att få reda på nästa tillfälle.Vi är en lite annorlunda Google Ads-byrå som betonar trygghet och personliga relationer under arbetet. Därför ser vi trygghet som en av de viktigaste beståndsdelarna i vår verksamhet. Lika viktigt är din lönsamhet, den är alltid vårt huvudmål. Semio är med dig hela vägen, från det första mötet, fortlöpande under processen och gärna på sikt. Med lång erfarenhet och ständigt uppdaterad kompetens jobbar vi med det vi gillar bäst: att öka din lönsamhet med relevant synlighet i dina digitala kampanjer.Semio föddes ur en önskan om förändring. Efter flera år som anställda började vi längta efter något annorlunda. Något mer personligt och genuintDärför startade vi semio. Här har vi byggt upp en miljö av norrländskt lugn, noggrannhet och framför allt trygghetAtt välja rätt Google Ads-byrå är viktigt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *